Daswelgraaf is de éénmanszaak van

Marlies Van den Bergh.
Adres: Achterbroeksteenweg 61, 2920 Kalmthout
BTW nummer: BE0754.388.695
Email: info@daswelgraaf.be

 1. Algemeen
  Wanneer u bij DASWELGRAAF bestelt, gaat u akkoord met de door ons gehanteerde verkoopsvoorwaarden. Voordat u bestelt, dient u kennis te nemen van de verkoopsvoorwaarden die op deze pagina toegankelijk zijn.
 2. Eigendomsrechten
  De inhoud van deze website, inclusief logo’s, foto’s, productnamen, teksten ed. zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan DASWELGRAAF of aan rechthoudende derden. De geleverde goederen blijven eigendom van DASWELGRAAF tot de volledige betaling van de prijs, inclusief alle kosten en lasten, nalatigheidinteresten en vergoedingen.
 3. Productinformatie
  Bij ieder product wordt de beschikbaarheid aangegeven. DASWELGRAAF staat in om deze gegevens correct weer te geven, toch kan het voorvallen dat levering niet mogelijk is. Dit kan door onopzettelijke foutieve stockgegevens of overmacht. In dat geval zal DASWELGRAAF u zo snel mogelijk contacteren en een oplossing voorstellen.
 4. BTW
  Daswelgraaf is een kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting. Btw niet toepasselijk.
 5. Verzending
  Pas nadat uw betaling of een betalingsbevestiging is ontvangen, versturen wij de bestelling.
  U heeft de keuze om uw bestelling gratis op te halen in Kalmthout of te laten versturen.
  Ophalen van pakketten kan te Achterbroeksteenweg 61, 2920 Kalmthout. U betaalt dan uiteraard geen verzendingskosten. We bepalen samen het afhalingsmoment. Wil u graag de bestelling thuis ontvangen? Dan bedragen de verzendkosten:
 • €6 voor verzendingen binnen België naar een adres.

Momenteel bieden wij enkel verzendingen in België aan.
Foutief doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen aanleiding geven tot extra kosten.

 1. Leveringstermijn
  Leveringstermijn hangt af van de drukte. Voor niet gepersonaliseerde items worden deze verzonden binnen 3-5 werkdagen (tenzij anders vermeld). Tijdens drukke periodes kan deze levertermijn langer zijn. In dat geval wordt dit uiteraard duidelijk gecommuniceerd naar de koper toe. De vermelde leveringstermijnen zijn niet bindend, maar worden louter als aanwijzing gegeven. Geen enkele vertraging in levering kan aanleiding geven tot verbreking van de koop of betaling van schadevergoedingen ten voordele van de koper.
 2. Herroepingsrecht
  Als koper op internet – waarbij de goederen verzonden worden en niet ter plaatse afgehaald, en indien het een particuliere consument betreft – heb je het recht om binnen de 14 dagen de bestelling terug te sturen, met uitzondering van alle gepersonaliseerde producten.
  Als consument heb je het recht aan de verkoper mee te delen dat je afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motieven, binnen 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product.
  Hoe ga je te werk?
  Je stuurt een mail naar info@daswelgraaf.be met de melding van de retour en het rekeningnummer waarop het geld moet teruggestort worden.
  Je stuurt de zending voldoende gefrankeerd terug naar Daswelgraaf – Achterbroeksteenweg 61 , 2920 Kalmthout.
  LET OP! De goederen zijn ongebruikt en in de originele verpakking!
  We ontvangen de goederen en kijken de staat na.
  We storten het geld terug op het door jou opgegeven rekeningnummer, indien de goederen ons onbeschadigd toegezonden werden.
  De verzendkosten blijven wel ten laste van de koper. Voor alle klachten en geschillen, kun je terecht op bovenvermeld adres.
  Dit verzakingsrecht vervalt indien je de goederen komt ophalen. Je hebt dan immers de mogelijkheid de goederen te bekijken voor je ze meeneemt, het betreft hier dan geen verkoop op afstand meer.
 3. Risico van verzending/gebruik
  Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending via de Post. De producten worden met veel zorg verpakt en we zien er op toe dat beschadigingen quasi onmogelijk zijn. DASWELGRAAF aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade voortvloeiend uit het gebruik van de producten die worden aangeboden op onze website.
 4. Kwaliteit
  De kleuren op de foto’s kunnen lichtjes afwijken. De instellingen en kwaliteit van uw beeldscherm hebben er ook een invloed op. Bekijk bij onzekerheid de foto`s ook eens op een andere PC of laptop.
 5. Personaliseren
  De ontwerpen voor gepersonaliseerde producten zijn allemaal eigendom van DASWELGRAAF en worden gebaseerd op de input van de koper. Verder zijn we vrij om de invulling/kleur/grootte naar eigen wijze in te vullen. Gepersonaliseerde producten worden, zoals eerder vermeld niet teruggenomen. Wij behouden het recht om foto’s/publicaties van gepersonaliseerde producten op onze website en facebookpagina te publiceren.
 6. Wijziging voorwaarden
  DASWELGRAAF kan deze voorwaarden steeds zonder nadere kennisgeving wijzigen. Elke aankoop na de wijziging, houdt een aanvaarding in door de klant van deze nieuwe voorwaarden.
 7. Privacy
  Klantgegevens worden enkel gebruikt ten behoeve van de afhandeling van een bestelling. Klantgegevens worden niet doorgegeven aan derden.